Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ OI ΑΛΛΟΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΟΡΜΗΣ

Νόμιμη πορνεία. Η μεγαλύτερη και χυδαιότερη απόδειξη της ανισότητας των δυο φύλλων.

Σύμφωνα με επίσημες καταγραφές, το 96% των ατόμων που εκδίδονται, είναι γυναίκες και ανήλικα κορίτσια.

Είναι αυτονόητο, ότι το σύνολο των ατόμων που αγοράζουν αυτές τις γυναίκες ή τα κορίτσια, είναι άνδρες.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο 4%∙ αυτό, αντιπροσωπεύει την εκπόρνευση ανδρών και ανήλικων αγοριών. Και σε αυτήν την περίπτωση, οι αγοραστές, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι και πάλι άνδρες. Είναι άνδρες ομοφυλόφιλοι.

Καταλαβαίνουμε πως, η άποψη ότι, το γυναίκειο κίνημα μπορεί να παλεύει μαζί με το κίνημα, των ομοφυλοφίλων και άλλων σεξουαλικών μειονοτήτων για την ισότητα των δυο φύλλων, είναι μια ανοησία.)

Η πορνεία λοιπόν, δεν είναι ουδέτερη, έχει φύλλο. 

Η πορνεία χτυπά τη γυναίκα, και όχι γενικά τα ευάλωτα στρώματα της κοινωνίας.

Δημιουργήθηκε και διατηρείται, για να εξασφαλίσει την εκτόνωση (έστω με διεστραμμένο τρόπο), μόνο των ανδρικών σεξουαλικών ορμών.

Η νομοθετική κάλυψη της, κατοχυρώνει το καθολικό δικαίωμα του ανδρικού φύλου, και όχι γενικά οποιουδήποτε ατόμου, να αγοράζει το γυναικείο φύλλο, και να το χρησιμοποιεί όπως επιθυμεί (εξαιρούνται οι βιαιότητες που προκαλούν τραυματισμό η θάνατο), για να ικανοποιήσει τη δική του σεξουαλικότητα.

Βασική προϋπόθεση (εξασφαλισμένη και κρίσιμη για το υπάρχον οικονομικό σύστημα, όπως θα δούμε και σε επόμενο άρθρο), είναι ότι η πράξη του αυτή, δεν θα οδηγήσει σε τεκνοποίηση.

 

Η νόμιμη πορνεία, ταπεινώνει, υποτάσσει, εξαθλιώνει, και απειλεί το σύνολο σχεδόν του γυναικείου φύλλου, και όχι μόνο το μικρό σχετικά τμήμα του που την εξασκεί.

Η αναγνώριση από το κράτος της πορνείας, ως γυναικείου επαγγέλματος (δεν ορίζεται ως γυναικείο, αλλά μόνο ως τέτοιο υπάρχει), εννοεί ότι αυτή, μπορεί να είναι μια διέξοδος για κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Στις μέρες μας, η νόμιμη, οργανωμένη, ελεγχόμενη από κρατικούς λειτουργούς, η υγιής επιχείρηση πώλησης γυναικών αποτελεί στόχο των κυβερνόντων και καταγράφεται ως επιτυχία τους.

Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια καθώς και τα βασικότερα δικαιώματα που συνδέονται με την ικανοποίηση των γενετήσιων ορμών, διαγράφονται όταν το φύλλο του ανθρώπου αυτού είναι το γυναικείο.

 

Η γενετήσια ορμή της γυναίκας και τα δικαιώματα που συνδέονται με αυτήν, περιφρονούνται σε τέτοιο βαθμό, ώστε να καταργούνται πλήρως μέσω της θεσμοθέτησης της πορνείας ως «επαγγέλματος».

 Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, διαγράφεται όταν το φύλλο του ανθρώπου, είναι το γυναικείο.

 

 

Στα άρθρα που ακολουθούν θα αναπτύξουμε

1.τον εξευτελισμό αλλά και την υποταγή που σημαίνει, η θεσμοθέτηση της πορνείας, για τη λαϊκή γυναικά και όχι για το σύνολο του γυναικείου φύλλου

2.την κατάργηση κάθε δικαιώματος που υφίστανται, οι εκδιδόμενες γυναίκες (γενετήσια δικαιώματα, δικαίωμα στην εργασία, στην αναπαραγωγή, στην υγεία, στην κοινωνικότητα κ.α.), κόντρα στην μυθοποίηση της πόρνης και την ανάδειξη της ως προτύπου θηλυκότητας από τα συμφέροντα των σωματέμπορων.

  1. τους κοινωνικούς φορείς, τις οργανώσεις, τα κοινωνικά στρώματα, εκείνα που εξωραΐζουν την πορνεία μετατρέποντας την, σε «δικαίωμα αυτοδιάθεσης του σώματος» ή σε κοινωνικό λειτούργημα. Όλους εκείνους που χωρίζουν την πορνεία σε «μη εξαναγκαστική – αποδεκτή» και «εξαναγκαστική – απορριπτέα».

4.τα βαθύτερα συμφέροντα (οικονομικό σύστημα), που εξυπηρετεί η διαιώνιση –  νομιμοποίηση της πορνείας

5.την αναγκαιότητα για πλήρη κατάργηση της.